Copyright (C) 2018 Loon en Klussenbedrijf W. Bijker. Alle rechten voorbehouden.

Of het nu gaat om het ontgraven van een kleine uitbouw, bouwrijp maken van grond, egaliseren, spitten of drainage aanbrengen, afvoeren van grond of het aanbrengen van duikers, wij kunnen u met ons machinepark, van klein tot groot van dienst zijn. 

Minikraan verhuur De inzet van een minikraan is niet meer weg te denken bij tal van werkzaamheden in de bouw, en bij het aanleggen van tuinen.

Wij beschikken over een 900 kg minikraan met een minimale breedte van 68 cm, een 1,8 en 4.0 ton,s minikraan welke is voorzien van slangbreuk op alle cilinders, de kraan is overigens ook voorzien van extra functie`s zoals sloopsorteer, maaikorf. 

Verder beschikken wij over een breed scale aan toebehoren zoals: div graafbakken, sloopsorteergrijper, klepelmaaier voor het maaien van bv taluds slecht begaanbare plaatsen of achter afrasteringen e.d. grondboor voor het boren van gaten tbv funderingen en drainage.

Daarnaast hebben wij een breed assortiment klein gereedschap in huis zoals: lazers, machine ontvanger, kettingzagen, bosmaaiers, trilplaten, grondverdichter, sleuvenstamper, aggregraten (benzine en diesel) vacuum handzuiger voor straatmakers deze wordt bv gebruikt bij achterpaden herleggen in de woningbouw.

max-width:100%;  max-width:100%;